látogató számláló
top of page

Családi sziluett portré 

Jó lenne egy szép családi fotót kitenni a szobátok falára, de a telefonos nyaralásos képek minősége mégsem olyan jó? Unod már  az egy kaptafára készülő karácsonyi képeket?

Szeretnéd különleges, egyedi, stílusos képpel meglepni szeretteidet?

Családi sziluett portré fotózás - művészi vászonra nyomtatva.

Egy ilyen különleges emlék akkor képvisel igazán értéket, ha nem csak a telefon vagy a monitor kijelzőjén nézhetjük meg a végeredményt, de akár a kezünkbe is vehetjük, kitehetjük akár a nappali falára is, hogy aztán minden nap gyönyöködhessünk benne.

A festők évszázadok óta kedvelt alapanyaga a festővászon, ezért a családi sziluett portré fotózás végeredménye egy klasszikus, generációkon átívelő, fekete-fehér, vakrámázott vászonfotó

 

Ezek a festővásznak megfelelek a műtárgyakkal szemben támasztott szigorú minőségi követelményeknek, így az elkészült vászonfotók a megfelelő tárolás mellett akár 50 évig is megőrzik eredeti látványukat.

Így a kép nemcsak most lesz majd lakásunk dísze, de gyermekeink, unokáink részére is felbecsülhetetlen érték marad!

Contemporary portrait, business portrait, glamour, boudoir

Silhouette portrait, sziluett portré, családi fotózás
Silhouette portrait, sziluett portré, családi fotózás

Hogyan készüljünk fel a fotózásra?
Érdemes szép frizurával érkezni, hölgyek egy kis sminket is használhatnak, de mivel a fotón csak az arcunk fog látszani, ezért ennél többre nincs is szükség.

Milyen ruhát vegyünk fel?
Amennyiben fekete hátterű képet szeretnénk, akkor sötét színű felsőruházattal érdemes készülni. Sötét zakó, blézer, vagy sötét ing, pulóver.
Fehér hátterű képhez viszont érdemes világos, egyszínű felsővel készülni. Lehetőleg kerüljük a magas nyakú ruhákat, mert ezek kitakarják a nyakat.

Mikor kapjuk meg a kész vászon képet?
A fotózást követő 2-3 munkanapon belül átküldök egy digitális képet egyeztetésre. Amennyiben nektek is tetszik, megy a nyomdába, ahol nagyjából 5 munkanap alatt elkészül. Szállítástól függően tehát fotózás után kb. 10 munkanappal lehet kezünkben a vászonkép.  

Ajándékba is szeretnénk adni a képből, lehetséges több példányban is vászonképet kérni?

Természetesen igen! Ugyanannak a vászonképnek a második példányát már kedvezményes áron tudjátok megrendelni. További információért vegyétek fel velem a kapcsolatot.

Nekem nincs szükségem a vászonképre, lehet csak digitális képet kérni?
Hiszem azt, hogy igazán különleges élmény, amikor egy ilyen családi fotót kézbe vehetünk és otthonunk falát díszítheti. Éppen ezért, csak digitális kép megvásárlása nem lehetséges.

Családi sziluett portré - csomagok

bottom of page