látogató számláló
 

Családi sziluett portré 

Családi portrét szeretnél, de már unod az egy kaptafára készülő képeket?

 

Szeretnéd egyedi, stílusos, különleges képpel meglepni szeretteidet?

Egy fotó akkor képvisel igazán értéket, ha nem csak a telefon vagy a monitor kijelzőjén nézzük, de nagy méretben kinyomtatva tudjuk azt kézbe venni. Ezért nálam a családi sziluett portré fotózás végeredménye egy klasszikus, generációkon átívelő, fekete-fehér, vakrámázott vászonfotó

Az így elkészült kép nemcsak lakásunk dísze lesz, de egy nap  gyermekeink, unokáink részére felbecsülhetetlen érték lesz majd!

Contemporary portrait, business portrait, glamour, boudoir

1804_Dienstmann család-043-Edit-2-extra
Silhouette-family-portrait-white

Hogyan készüljünk fel a fotózásra?
Érdemes szép frizurával érkezni, hölgyek egy kis sminket is használhatnak, de mivel a fotón csak az arcunk fog látszani, ezért ennél többre nincs is szükség.

Milyen ruhát vegyünk fel?
Amennyiben fekete hátterű képet szeretnénk, akkor sötét színű felsőruházattal érdemes készülni. Sötét zakó, blézer, vagy sötét ing, pulóver.
Fehér hátterű képhez viszont érdemes világos, egyszínű felsővel készülni. Lehetőleg kerüljük a magas nyakú ruhákat, mert ezek kitakarják a nyakat.

Mikor kapjuk meg a kész vászon képet?
A fotózást követő 2-3 munkanapon belül átküldök egy digitális képet egyeztetésre. Amennyiben nektek is tetszik, megy a nyomdába, ahol nagyjából 5 munkanap alatt elkészül. Szállítástól függően tehát fotózás után kb. 10 munkanappal lehet kezünkben a vászonkép.  

Ajándékba is szeretnénk adni a képet, lehetséges több vászonképet is kérni?

Természetesen igen! A második vászonyképet már kedvezményes áron tudjátok megrendelni. További információért vegyétek fel velem a kapcsolatot.

Nekem nincs szükségem a vászonképre, lehet csak digitális képet kérni?
Hiszem azt, hogy igazán különleges élmény, amikor egy ilyen családi fotót kézbe vehetünk és otthonunk falát díszítheti. Éppen ezért, csak digitális kép megvásárlása nem lehetséges.

Családi sziluett portré - csomagok